Spelkväll 10 maj

0kommentarer

Europa, slutet av 1800-talet. Människor har försvunnit och skrockfulla människor fyller gatorna och de lokala pubarna med rykten om en namnlös fasa som lurar i skuggorna. Han reser runt i Europa på jakt efter offer och för att säkerställa sin ras... Han är greve Dracula, vampyr.

Fyra hjältar tar på sig uppdraget att förinta Dracula, innan det är för sent. Jag och tre personer spelade The Fury of Dracula. Jag och två medspelare spelade mot en spelare som spelade Dracula. Det intressanta med The Fury of Dracula är att spelaren som spelar Dracula gör all sin förflyttning dold. Jägarnas uppgift är att söka upp Dracula, genom att försöka hitta ett av hans spår och resonera sig fram till var han har förflyttat sig. En slutstrid väntar när jägarna nått fram till sitt byte.


Men de jagande kan bli de jagade, för när dagen blir natt blir Dracula oerhört mäktig. Så var tyvärr även fallet när vi spelade och vi åkte på stryk... Mycket stryk... Och Dracula-spelaren, U.W.O. bassisten Erik Tapper, tog hem vinsten.

CURSE YOU!!

Kommentera

Publiceras ej